Buburuzele mele minunate ilustrate pentru copii. Planșe de colorat

Buburuza noastră frumoasă

O ilustratoare sensibilă, cu multe ilustrații realizate pentru copii sub forma unor planșe de colorat cu buburuze frumoase, Cipriana Chința vă prezintă o serie de buburuze care sunt special desenate pentru cei mici.

plansa de colorat cu buburuza
plansă de desenat cu buburuză marca ilustratia.ro

Copiii desenează mult dar desenul lor este deosebit de expresiv

Dacă e să le oferim copiilor desenele de colorat adecvate vârstei lor, trebuie să le înțelegem stările de spirit, să le simțim trăirile, sa nu-i speriem cu acel tip de desene horror care fac mai mult rău decât bine, care mai mult îi agită decât să îi liniștească. Cu o multă experiență în ceea ce privește lucrul cu copiii, ilustratoarea noastră, Cipriana, le oferă o serie de desene gândite să dea un sentiment de bine copiilor noștri. Despre ilustrația de calitate găsim și aici câteva rânduri. În desenul de colorat prezentat mai jos vă arătăm o buburuză în haine de toamnă care culege fructele toamnei.

Planșă de desenat cu o buburuză care culege fructele toamnei.

Toamnă gri

Pentru că tot veni vorba despre toamnă, vă prezentăm o serie de planșe de colorat cu buburuze frumoase, dedicate acestui anotimp superb – toamna. E clar că buburuzele noastre au nevoie de îmbrăcăminte specială sau de umbrelă pentru că toamna plouă mult și e mai rece. Așadar, spor la colorat!

Desen de colorat cu o buburuză ilustrată cum se adăpostește de ploaie sub o floare.
Plouă și e frig pentru buburuza noastră. Planșă de colorat pentru cei mici.
O buburuză în haine de toamnă. Postură elegantă și ținută. Desen pentru copii.

Frumoase și harnice

planse de colorat cu buburuze

Buburuzele și prietenele lor furnicile sunt harnicele și frumoasele personaje care ilustrează multe povești pentru cei mici. Desene calde și prietenoase care așteaptă să fie printate și oferite celor mici. Pentru copii e bine ca pe lângă planșe să se ofere și o povestire cu personajele ce urmează a fi colorate. Hărnicia trebuie să fie o pildă demnă de oferit celor mici. Spor la colorat!

Desen de colorat cu buburuza care ne aduce farfuria cu miere. Mierea se produce greu și pe lângă muncă, este necesară o doză mare de dragoste.
Poză de revistă cu umbrela. de fapt umbrela este o floare care ne-a oferit polenul prețios. Planșă de colorat cu buburuza.
Desen de colorat cu buburuză și floare.
O buburuză frumoasă, pregătită să fie desenată de copii.
Planșă de desenat cu greierele și furnica. Simbolurile hărniciei și al veseliei.

Buburuza cea frumoasă

Buburuzele creează o minunat prilej de bucurie pentru copii, ei fiind mereu încântați de prezența acestor încântătoare mici insecte. Le putem oferi copiilor bucuria acestei prezențe prin folosirea unei plase personalizate cu buburuze, fluturi sau alte mici insecte, în care să transporte materialele pentru pictură. Clic aici.

Author: Radu Chinta

Life is boring without illustration!

You may also like

Lasă un răspuns